Meaning of tit in Assamese & English | Nahor āĻ…āĻ­āĻŋāϧāĻžāύ Meaning of tit in Assamese & English | Nahor āĻ…āĻ­āĻŋāϧāĻžāύ
1
Material Noun āĻŦāĻ¸ā§āϤ⧁āĻŦāĻžāϚāĻ• āĻŦāĻŋāĻļ⧇āĻˇā§āϝ
small projection in which the mammary ducts of either sex of mammals terminate and from which in females milk is secreted for the young
2
Common Noun āϜāĻžāϤāĻŋāĻŦāĻžāϚāĻ• āĻŦāĻŋāĻļ⧇āĻˇā§āϝ
āĻļā§€āϤ āĻ•āĻžāϞāϤ āĻĻ⧇āĻ–āĻž āĻāĻŦāĻŋāϧ āϏ⧰⧁ āĻ•āϞāĻž āĻŦāĻ—āĻž āϚ⧰āĻžāχ⧎
Titmice (or simply Tits), are referred to in Northern America as Chickadees as well. In summer they fly about rather unnoticed but as soon as winter comes you will see them virtually everywhere. A number of species can become really tame. Tits are intelligent birds that over the years adapted themselves to the changing environment. For instance they learned how to open milk bottles to get to the tasty cream on top of the milk. Most Titmice are resident birds that don't migrate at all or if they do its over short distances only. The best known Tit is perhaps the Great Tit. Like most Tits this is a hole nesting bird. It often competes with the Blue Tit over the ownership of a good nesting hole. And because the Great Tit is just a tiny bit bigger (and stronger) it usually triumphs. All titmice eat insects, spiders and larvae in spring and summer, but switch to berries and nuts once winter approaches.

Share This Word:

Additional Data:

Disclaimer: This data is community-driven and provided "AS IS." Some definitions or parts of speech may be inaccurate or outdated. We are continuously working to improve and verify the content using modern tools.

āĻāχ āϤāĻĨā§āϝāϏāĻŽā§‚āĻšā§° āĻŦ⧇āĻ›āĻŋāĻ­āĻžāϗ⧇āχ āĻŦāĻŋāĻ­āĻŋāĻ¨ā§āύāϜāύ āĻŦā§āĻ¯ā§ąāĻšāĻžā§°āĻ•āĻžā§°ā§€ā§Ÿā§‡ āφāĻ—āĻŦāĻĸāĻŧā§‹ā§ąāĻž āϏāĻŽāϞ⧰ āĻĒā§°āĻž (community-driven) āϏāĻ‚āĻ—ā§ā§°āĻš āϕ⧰āĻž āĻšā§ˆāϛ⧇ āφ⧰⧁ āχāϝāĻŧāĻžāĻ• "āϝ⧇āύ⧇ āφāϛ⧇ āϤ⧇āύ⧇āĻ•ā§ˆāϝāĻŧ⧇" āφāĻ—āĻŦāĻĸāĻŧā§‹ā§ąāĻž āĻšā§ˆāϛ⧇ āĨ¤ āĻ•āĻŋāϛ⧁āĻŽāĻžāύ āĻļāĻŦā§āĻĻā§° āĻ…ā§°ā§āĻĨ āĻŦāĻž āĻĒāĻĻ (parts of speech) āφāĻĻāĻŋ āĻ…āĻļ⧁āĻĻā§āϧ āĻŦāĻž āĻĒ⧁⧰āĻŖāĻŋ ā§°ā§‚āĻĒāϤ āĻĒā§ā§°āĻ•āĻžāĻļ āĻĒāĻžāĻŦ āĻĒāĻžā§°ā§‡āĨ¤ āĻāχ āϤāĻĨā§āϝāϏāĻŽā§‚āĻšā§° āϏāĻ‚āĻļā§‹āϧāύ āφ⧰⧁ āϏāĻ¤ā§āϝāĻžāĻĒāύ⧰ āĻŦāĻžāĻŦ⧇ āφāĻŽāĻŋ āϧāĻžā§°āĻžāĻŦāĻžāĻšāĻŋāĻ•āĻ­āĻžā§ąā§‡ āĻ•āĻžāĻŽ āϕ⧰āĻŋ āφāϛ⧋āρāĨ¤

āĻāχ āĻ…āύāϞāĻžāχāύ āĻ…āĻ­āĻŋāϧāĻžāύ āĻ–āύ⧰ āĻŦāĻŋāĻˇā§Ÿā§‡ āφāĻĒā§‹āύāĻžā§° āϝāĻŋāϕ⧋āύ⧋ āĻĻāĻŋāĻšāĻž-āĻĒā§°āĻžāĻŽā§°ā§āĻļ āĻĨāĻžāĻ•āĻŋāϞ⧇ āφāĻŽāĻžāĻ• āĻāχ Contact Form āĻ–āύ⧰ āϜ⧰āĻŋ⧟āϤ⧇ āĻĒā§ā§°ā§‡ā§°āĻŖ āϕ⧰āĻŋāĻŦ āĻĒāĻžā§°ā§‡ āĨ¤